Bøker og flere bøker (og ingen blogging) del to

Det gikk plutselig opp for meg at jeg har glemt to av bøkene jeg har lest i "den tomme perioden" min. Det kan vi jo ikke ha noe av. Alt skal logges, for men er jo håpløst begeistret for å loggføre. Bloggen loggfører bøker lest og jeg er blid og glad etterpå.

Men jeg har altså lest

"Confessor" av Terry Goodkind.
Avslutningen på "Jagang"-delen av Sword of Truth serien. Jeg er kjempebegeistret for historien mens den pågår, jeg er utrolig begeistret for hvor håpløs verdenen han har skapt er. Jeg har nikost meg i en årrekke med Sword of Truth og utsatt og utsatt de siste bøkene for at det ikke skal ta slutt. Men nå er det over. Og jeg syntes kanskje løsningen ble for lett fremstilt, men veien dit er verd tiden det tar å lese.

Og nå har jo Goodkind begynt på en ny serie med samme hovedpersoner. Jeg gleder meg til å lese dem og se hva for noe drit han kan finne på denne gangen :)

og
"The 100" av Kass Morgan
Boken som inspirerte CW tv-serien. Jeg ser mange som virkelig ikke liker denne serien, men jeg er i overkant begeistret. Den leverer akkurat det den skal. sci-fi for ungdommene som elsker dystopiene som er så populære nå om dagen. Nå er ikke jeg egentlig på innsiden av demografien, men jeg har forelsket meg litt i kategorien allikevel. Det er slikt som skjer det.
Boken er i mine øyne ikke like bra som serien. Den er utrolig mye tregere, men den tar seg tid til karakterene og ettersom Day 21 har kommet ut nå så skal jeg lese den og. Men i dette tilfellet så venter jeg utrolig nok mer på tv-serien.

Tilfellet her er at er du fan av tvserien så er det gøy å lese bøkene.

 

Skal prøve å holde meg oppdatert nå jeg.
Sitter med HBO og ser på Penny Dreadful gjør jeg og. Den serien er ikke slik folk har innbilt meg at den er... Eller så ser jeg den med andre øyne. Den er utrolig mye bedre enn hva jeg har blitt innbilt. Den er jo ikke skummel (slik alle skulle ha det til), men den er ganske syk og jeg elsker historien.

 

#the100 #swordoftruth

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

32, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits