Bøker og flere bøker... Og ingen blogging...

I det siste har jeg lest litt bøker og ikke blogget noe som helst.

Men jeg har altså lest følgende

"Det sorte hjertet" av John Connolly. Spennende, noir krim. Større deler av handlingen i New Orleans og omegn, mye fin juju. Voldsom litteratur. Anbefales til alle krimfans.

"Mimic" av Mel Odom. Bok to i The Identity Trilogy som tilhører brettspillserien Android. Kul future crime med "robotpolitimenn" i hovedrollen.

"The Maze Runner - I dødens labyrint" av James Dashner. Ordentlig herlig. Spennende ungdomslitteratur. Jeg gleder meg skikkelig til å få sett filmen. Anbefales til alle som har likt bølgen av populære ungdomsbøker nå for tiden. Bok en virker som en utrolig herlig begynnelse på noe stort.

"Robopokalypse" av Daniel Wilson. Dersom du er av menneskemengden som elsker World War Z så bør du gi Robopocalypse en sjanse. Boken følger også en slags dokumentarfeeling, om enn ikke helt på samme måte som WWZ. Den er skrevet av en mann som har doktorgrad i robotikk. Det er en skremmende "skynet" variant - som plutselig og til tider er skremmende realistisk. Bare les den altså :)

 

Det var litt fra meg i hvert fall.
Hei på alle. *vinker* Lenge siden sist.

På tide å se litt tv igjen.
Og legge inn masse greier på finn... Nå skal man krympe innholdet i leiligheten. I hvert fall for tingene man ikke lenger egentlig har bruk for eller plass til. Good luck me!

 

#krim #litteratur #mazerunner #robot #ungdom #vendetta

Én kommentar

It's alive! Alive!!

Benedicte

25.09.2014 kl.14:59

Henning; El Diablo sin pantalo:
Jadda, det lever. Sånn fra tid til annen i hvert fall :)

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

32, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits