Opprøreren (Insurgent) - Veronica Roth

Bok to i Divergent-serien klarte ikke å rive meg med helt på samme måte som den første gjorde - men det betyr overhode ikke at jeg syntes dette er dårlige greier.

Jeg tenker at kanskje bok to slet litt med å være akkurat det, bok to. Ting står litt stille og trekker på historien. Så cirka halvveis uti begyner ting å skje igjen og jeg føler at endelig skjer der noe. Ting sparker litt fra og vi går mot utfallet jeg har ventet på siden ca halvveis i bok en.
Så enten er den forutsigbar, eller så kan jeg mine dystopier - for mildt sagt var siste side helt på punkt og prikke slik jeg forventet at den skulle være.

Men dette er og blir en veldig god ungdomserie.
Og dersom man har noe som ligner på en lesesperre så er det absolutt bare å hive seg på lasset. For dette er helt klart noe som har kommet for å engasjere oss i årevis. Og det er så veldig veldig verd å få med seg.

Jeg har ikke sett filmen enda, men jeg gleder meg.
De har visst allerede bestemt at den siste boken skal bli til to filmer og.

Jeg gleder meg veldig til å lese siste boken. Har store forventninger.

#divergent #opprøreren #insurgent #bok #litteratur

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits