Table Top Day 2014

I morgen arrangeres International Table Top Day for andre året på rad. Det er et herlig sirkus i regi av Geek & Sundry og min kjære Arendal spillklubb er så klart med å holde arrangement i år og.
Vi gleder oss noe helt vilt til i morgen og planene er skikkelig klare.

Vi åpner dørene klokken 09.00 og avslutter når folk er lei og vil hjem, så det er sagt er det jo og klubb på søndag - så dersom noen holder ut er det bare å bli der :p (jeg tror ikke egentlig det skjer, men muligheten er der og det er jo kult i seg selv).

I år har vi til og med varme i lokalene, til forrandring fra i fjor. Vi hadde det veldig hyggelig i fjor, men det ble en smule kaldt utover kvelden.

Men ja, klokken 09.00 skal vi spise hotellfrokost før spilling, senere på dagen har vi lunch og middag. Slik at ingen trenger å forlate området for noe så trivielt som mat.

Jeg lurer veldig på hva jeg skal spille og hvor mange spill jeg får logget i løpet av morgendagen... I tillegg tenker jeg at det er tiden for å dra på seg en av nerdetskjortene.

#tabletop

 

Jeg returnerer til tv. Ser 3 episoder av sesong 8 av 24... jeg har aldri brydd meg så veldig om 24, men så er Rami med i noen episoder og dem må jeg jo se. Er det fryktelig feil å være forelsket i terroristen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits