Captain America og Spider-Man

Fine fine trailerne som ble vist under super bowl :)

Hvor mye gleder jeg meg? Masse!
Omnomnomnom...
Tenke seg til at jeg gledet meg minst til Captain America i phase 1 (helt til jeg så traileren igrunn - det gikk fort over).

Og så er det The Amazing Spider-Man 2 da. Herrejemini, det kan jeg ikke annet enn å glede meg vilt til. Jeg er veldig begeistret for Andrew Garfield som Peter Parker og jeg har ikke stor kjennskap til karen som spiller Harry Osborne men jeg liker det jeg har sett i traileren. Pluss for mye kule skuespillere skal de ha.
Takk og lov for superheltfilmer - det er da jeg trives best på kino :)

#trailer #spiderman #captainamerica #film #chrisevans #andrewgarfield

3 kommentarer

Santar

03.02.2014 kl.19:09

Ingen av disse Marvel Phase filmene har liksom falt helt i smak hos meg, de føles liksom litt livløse og flate to me. De superheltfilmene jeg liker best for tiden er DC's animated filmer som kommer ut på dvd noen ganger i året, mange gode der. Gleder meg til X-men Days of Future Past da, det blir morro :)

Benedicte

03.02.2014 kl.19:34

Santar:
Så trist at du ikke liker dem. Jeg storkoser meg.
Jeg er så veldig mye mer Marvel enn jeg er DC (har jeg alltid vært) - det er kanskje det som er forskjellen.
Jeg har forstått at du gleder deg til den, men dersom du ikke har likt den forrige X-men filmen så forventer du vel ikke at denne er så veldig anderledes... For det er jo samme "greia".

Santar

03.02.2014 kl.19:45

Jeg liker både Marvel og DC, når det kommer til lesing er det marvel det har gått mest i så er nok de superheltene jeg kjenner best til. Så tror ikke det har noe med det å gjøre. Mistenker at Amazing Spidey kan være bra, må få komlet meg til å få sett den.

Likte X-men 1 veldig godt, toern litt mindre, treeren litt mindre igjen, Wolerine 1 ganske godt og Wolverine 2 ganske godt, så vil ikke si at jeg ikke liker X-men ;)

Days of Future Past kan bli skikkelig god, tegnefilmserie versjonen var ihvertfall det. Synes Superman Returns er en flott film så tror Singer kan lage noe bra her om han ikke blir overstyrt av studioet til å overgå Avengers.

Fingers crossed!

X-men 3 var jo også regissert av Brett Ratner og ikke Singer så det kan jo være noe av grunenn til at den er litt rotete.

Benedicte

03.02.2014 kl.23:49

Santar:
Jeg likte veldig godt den første Amazing Spider-Man filmen. Jeg syntes Andrew er en bedre Spidey enn Tobey var.
Tipper den nye X-Men filmen følger opp stilen i First Class - og den var jo igrunn bedre enn de andre :) Så ja, gleder meg.

Superman Returns er rakket unødvendig mye ned på - den er mye bedre enn den får pepper for i hvert fall. Jeg håper de lar Avengers være Avengers og heller lager noe som er eget.

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits