Ni no Kuni: Wrath of the White Witch

Åh, det er så digg med sånne kose jrpg-spill. Jeg liker jrpg.
Vel og merke så får jeg grisebank av Shadar akkurat nå og det er ikke så gøy, men jeg tar ham snart!

Studio Ghibli-stilen er så nydelig.
Håper det kommer flere jrpg i denne stilen.
Har bare spilt i rundt 20 timer - ikke lenge siden jeg åpnet verdenskartet. Satser på at jeg kan holde på med dette spillet lenge :)

Har ikke egentlig noe å utsette på det heller. Kampsystemet viste seg å være litt å sette seg inn i og jeg har ikke fått noen kjempeschvung på det der enda syntes jeg. Altså, jeg skønner jo hva jeg driver med - men jeg er ikke noe fornøyd med de nye familiarene mine.

Én kommentar

Santar

22.01.2014 kl.14:50

Flott spill dette her, og for en fantastisk musikk. Joe Hisaishi gjør en kjempejobb!

Falt av spillet like etter en fikk jenta med seg i kamp, da ble random battles så enkle at det ble fryktelig ensformig å bare trykke seg gjennom kampene. Har tenkt å gå tilbake til spillet etterhvert dog.

Benedicte

23.01.2014 kl.21:04

Santar:
Det fine med kampene er at når monstrene ikke lenger kan gi deg det du "fortjener" for å slå dem rykter de deg og løper den andre veien når de oppdager deg. Så kan du gå videre og få grisebank av noen nye monstre.

Gi spillet litt mer tid, for du har jo knapt begynt :)

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits