Almost Human

Så, man har funnet en ny favoritt.

Almost Human er noe jeg har drømt om å se på tv lenge. Future crime. Jeg elsker future crime.
Jeg har som nevnt tidligere en forkjærlighet for brettspillverdenen Android. Jeg liker spillene, jeg koser meg med bøkene og jeg er stupforelsket i verdenen. Jeg har ønsket meg en tv-serie satt i den verdenen, men vet at det er en smule far fetched. Almost Human er nok det nærmeste jeg kommer og jeg er fornøyd!
Ahhh. Jeg er veldig fornøyd.

Karl Urban er kul, en veldig passende hovedperson og Michael Ealy er en nydelig androide.
Denne serien havner i min blu-ray samling så fort det er mulig :)

Den går på fox i usa da, det er litt skummelt. De liker å kansellere ting.
Den er tydeligvis på netflix i usa så det er kanskje et lite håp om at den dukker opp på netflix i norge og sånn etterhvert.

Og en trailer :)

Én kommentar

Litt usikker på hvor jeg har sett denne traileren, men det er lenge siden så kanskje Comic Con. Husker i hvert fall at det irriterte meg at han androiden som er annerledes og møter robot-rasisme er svart. Hadde det ikke vært mindre påtrengende om politimannen var svart?

Benedicte

03.02.2014 kl.23:53

Henning; El Diablo sin pantalo:
Se det er sånn som tydeligvis alle ansde tenker på men som ikke enser meg engang. Jeg bare syntes Michael Ealy er helt fantastisk som androiden.

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits