Kingdom Hearts 1.5 reMix

Jeg har kjøpt det.
I'm so happy.

 

Jeg har spilt litt. Det er så koselig.
Jeg gjorde valget å sette vanskelighetsgraden på "proud" da. Det var kanskje ikke så lurt. Jeg var overmodig og glemte at jeg har avskydd alle bossene.
Angrer litt, men søren klype - jeg har spilt i 12 timer og jeg har ingen planer om spille dem om igjen nå (jeg har hatt vondt i foten og hoppet rundt på krykker, man velger fort å heller bare sitte i sofaen).

Holder på i Deep Jungle nå. Venter bare på den forpistrede bossen som jeg husker jeg kjeftet noe hysterisk på sist jeg spilte spillet. Tipper jeg skal gjenta den opplevelsen denne gangen og.
Det innebærer skriking til tv, å slå sofaen og banneord som langt overgår 12års aldersgrensen.
Hadde jeg røyket hadde det ledet til røykepauser i flertall. Hadde jeg drukket hadde noen av bossene ledet til økt alkoholinntak. Det det faktisk leder til er økt kaffedrikking.
Det er bare bossene, nikoser meg med alt det andre.

Oppvarming og glede til Kingdom Hearts 3 kommer. Det blir finfint.
Det jeg lurer mest på hvordan kommer til å se ut er den eventuelle gummi ship garasjen. Er det fortsatt bare klosser eller har de gjort noe mer med det? Håper de har gjort noe med det. For den gummi ship biten har alltid vært den delen av spillene (1 og 2) som jeg har klødd meg litt i hode over.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits