Livet akkurat nå

Wow, jeg har bare helt falt av lasset en stund jeg. Tiden min har blitt effektivt spist opp av hverdagen.
Jeg har begynt å trene igjen (grøsse - men så holder man seg frisk og fin og kan spise litt mer iskrem uten å få dårlig samvittighet for det) og jeg syntes jeg er kjempeflink bare så det er sagt.

Jeg har ikke lest noen flere bøker heller. Leselysten bare vinket farvel og dro på ferie. Jeg tror den er på vei tilbake. Jeg har i hvert fall plukket opp boken min igjen.

Ellers har jeg tilbragt i overkant mye tid sammen med en av mine favorittmenn, nemlig Doctor Who. Tenke seg til at jeg ikke hadde sett det på virkelig lenge. Som i årevis. Og så var det på tide å bare sette seg ned og se alt sammen på nytt og alt det jeg ikke hadde fått sett enda. Holder på med sesong 7 nå.
Jeg savner doktoren min. Min første doktor var nummer ni (og jeg vil alltid ha fine minner om ham som doktoren), men han som bare er min er nok nummer ti... I love him.
Nummer 11 er fantastisk søt og herlig og jeg kommer til å savne ham - men jeg er spent på deg Capaldi, jeg er spent! Jeg tror du blir en helt fantastisk doktor.

Jeg har en episode igjen av Broadchurch. En ganske bra britisk krim. Jeg er ikke så superhekta på krim, men av og til er en "whodunit" artig å se på. Den er rolig, men spennende og jeg har ikke snøring. Jeg har en liten pirkende følelse av at jeg vet hvem og hvorfor, men gleder meg til å se siste episoden.

Ha en fin kveld alle sammen.
Se en god film, les en god bok eller spill et herlig spill (det skal jeg).

7 kommentarer

Beathe

14.09.2013 kl.19:14

Velkommen tilbake :) Har nettopp begynt å blogge igjen selv!

Jeg er ganske fan av krim, så kanskje jeg skal prøve Broadchurch :)
Jeg har endelig fått tilbake leselysten. Takket være en artig liten ungdomsbok :) Hyperpubertet av Vera Michaelsen ble unnagjort på 24 timer.

Jeg ville forhøre meg om det er ok for deg om jeg legger bloggen din til på Bokblogger.no - portalen for norske bokblogger? Jeg så ingen e-postadresse på siden din så jeg spør likegodt i kommentarfeltet. Du skriver ut i fra det jeg kan se i hovedsak om litteratur og filmer basert på litteratur. Derfor tenker jeg at bloggen din ville passe perfekt inn der.

Hvis du er knyttet opp i mot portalen dukker nye innlegg fra deg opp på forsiden av Bokblogger.no med en ingress og link til dine nyeste blogginnlegg. Meningen med portalen er at leseglade mennesker og bransjefolk skal kunne finne frem til forskjellige bokbloggere. Det finnes også en oversikt på siden over alle bloggene som er knyttet opp mot portalen, den finner du her: http://www.bokblogger.no/bloggoversikt/

Linker til ny innlegg hos norske litteraturbloggere pushes også ut på Twitter, og et utvalg av bloggpostene blir linket til, ofte med et lite sitat fra blogginnlegget, på vår Facebook-side.

Vi ønsker å vise mangfoldet av bloggere innenfor vår lille nisje til folket :) Jeg håper leselysten er tilstede i kveld.

Benedicte

17.09.2013 kl.01:07

Beathe:
Ja, jeg syntes du skal prøve Broadchurch. Jeg likte den i hvert fall, og jeg er ikke noen voldsom krim-tilhenger :)

Benedicte

17.09.2013 kl.01:10

Mari:
Oi, så hyggelig.
Det hadde vært utrolig hyggelig, så det sier jeg jo selvfølgelig ja til :)
Jepp, jeg blogger stort sett om bøker og filmer som har med bøker å gjøre. Av og til er der unntak til regelen, men ikke så ofte.

Måtte leselysten komme og ta meg. Jeg har jo så mange fine bøker som ligger og venter på å bli lest.
Så bra :) Jeg har støtt på et problem, feeden din virker ikke. De som abonnerer på feeden din får ikke inn de nye innleggene dine. Jeg kontaktet blogg.no og de skriver at det er en feil i et script fra Tradedoubler som skaper problemet for feeden på bloggen din. Scriptet ligger enten plassert i et innlegg eller i innleggsmalen din. Tenkte det var interessant for deg å vite. Hvis du retter opp i det, gir du meg et lite pip? Så legger jeg til bloggen din så fort det er i orden.

Benedicte

01.10.2013 kl.00:40

Mari:
Jeg skal prøve å få en fiks på det her :)
Har sendt en forespørsel til blogg.no nå for å spør meg litt til råds - da jeg føler meg frem i blinde når det kommer til disse script-greiene.

Håper på å få fikset det i hvert fall.

Benedicte

01.10.2013 kl.23:29

Mari:
Ok, jeg vet ikke om jeg har fikset problemet - for det svaret jeg fikk på supportspørsmålet mitt er det dummeste svaret jeg har fått fra noen support i mitt liv, de kunne bare latt være å svare.
Men jeg har gjort et forsøk på egenhånd.
Håper det ikke stakk dypere enn hva jeg har gjort.

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

31, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits