The White Queen... I'm so happy :)


Altså, jeg vet den får kritikk for at kostymene innimellom er anakromatiske - men jeg bare klarer ikke å la det ødelegge. Jeg storkoser meg!
Egentlig hadde jeg ikke tenkt å se på denne før den var ferdig, men så er det her med Max Irons da.

En episode uti så var jeg nede på jobb og begynte å plukke i bøkene til Philippa Gregory. The Cousins War serien da. Så selv om serien er basert på "The White Queen" og "The Kingmakers Daughter" - så vil nok jeg lese "The Lady of the Rivers" først. Og jeg tror nok jeg kommer til å lese dem. Det er jo litt sånn opp min gate med menn i rustning og troneintriger. England altså, fine England. Fine England med den kjempeforvirrende og überrotete historien.

Og ja, nevnte jeg Max Irons?

I rustning!
I'm so happy :)

Stikkord:

4 kommentarer

Jeg liker Tudors...

Benedicte

06.07.2013 kl.00:16

Henning; El Diablo sin pantalo:
Jeg har liksom bare aldri fått sett den. Men nå passer jo fint, da Henry bare er en søt liten gutt i "The White Queen".
Nja... *På med historiebrillene som fulgte med Tudors/Elisabeth DVDene mine*

Nå har ikke jeg sett The White Queen, men den finner vel sted rundt War of the Roses, gjør den ikke? Henry den åttende er født en stund etter det, så det er nok en annen Henry i serien. Faren hans for eksempel.

Benedicte

07.07.2013 kl.01:09

Henning; El Diablo sin pantalo:
Joda. Denne lille Henry i The White Queen er Henry VII og ikke Henry VIII. Så Elizabeth (The White Queen) og hennes mann Edvard IV er foreldrene til Elizabeth som Henry VII gifter seg med... Som også leder til neste generasjons Henry og tv-serien Tudors.

Så du har rett i det.
Og ja, det er under Wars of the Roses - eller The Cousin's War som bokserien heter.

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

30, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits