Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

It's all over.
I'm all empty.
Men jeg skal forsøke å lage dette innlegget alikevel.

Tagline: It all ends.

Handling: Harry og gjengen leter fortsatt etter Horcruxene for til syvende og sist klare å ta livet av Voldemort. Men det ser stygt ut. De fleste regner de onde for å ha vunnet. Snape er rektor på Hogwarts og alt er nitrist. Problemet nå er at Voldemort er klar over hva Harry driver med, and on no! He does not like it. It is time for full on war.

Skuespillere: I love them all (super emosjonell nå).

Min mening: Wow. For en fantastisk avslutning. Jeg er virkelig helt tom innvendig akkurat nå. Jeg gråt på akkurat de områdene jeg regnet med at jeg kom til å gråte - jeg stortutet på det området jeg regnet med at jeg kom til å gråte som verst. Det var så vakkert/grusomt/forferdelig/flott.
Det var pent, det var vakkert, det var spennende og det var temmelig fantastisk korrekt filmatisert. Jeg er veldig fornøyd, jeg rev meg ikke i håret i frustrasjon en gang.

Anbefales: Til Harry Potter fans. Og å se denne uten å ha noe forhold til Harry Potter er helt 100% unyttig.

Aldersgrense: 11 år - mørk, dyster og med skremmende scener.

Trailer:

6 kommentarer

Marias bokblogg

18.jul.2011 kl.22:45

Jeg synes filmen var en av de beste om HP :D

bumblebenni

18.jul.2011 kl.22:50

Marias bokblogg:

Absolutt den beste.

Det eneste jeg egentlig savnet var Dudley Dursley som sier unnskyld i part 1, og at de sier at Neville er headmaster på slutten i part 2. Utover det - perfection :)

Øystein

18.jul.2011 kl.22:56

Jeg likte filmen godt, men jeg må innrømme at jeg synes den var et lite antiklimaks med tanke på effekter. Den store kulminasjonen mellom det gode og det onde, hvor selveste hovedskurken til slutt dør. Og hele kampen var egentlig bare et lite blaff, på en måte. Greit nok, Dumbledore er død i denne filmen, men jeg synes de godt kunne latt alle lektorene på skolen fått vist hva de var lagd av, om du skjønner. :-)

bumblebenni

18.jul.2011 kl.23:10

Øystein:

De gjør jo ikke så veldig mye ut av seg i boken heller da. Faktisk så er vel den store kampen større i filmen en i boken. Egentlig så er vel alle kampene i denne filmen større en i boken.

Det hadde sikkert vært kult med enda fler spektakulære kræsj/boom/pang! Men det var bare ikke det viktigste.

Jeg syntes det var fantastisk. Jeg er fortsatt temmelig tom innvendig. Jeg gråt en del.

Øystein

19.jul.2011 kl.00:04

Nei, effektene gjør jo ikke så mye ut av seg i noen av bøkene, for så vidt. :-) Det gjelder jo andre bøker også da, sånn som Ringenes Herre for eksempel.

Jeg tenker på en av de tidligere filmene (nr. seks kanskje?), hvor Dumbledore og Voldemort braker sammen i en voldsom kamp på slutten av filmen, og svære glassfasader knuser og du sitter igjen med en følelse av at her er det folk som det virkelig er krefter i. Jeg satt i hvert fall igjen med en sånn "wow"-følelse og med ståpels på armene etter den avslutningen. :-)

Men igjen, en kjempebra film altså. Jeg bare synes selv at den manglet det lille ekstra... :-)

Lita

19.jul.2011 kl.07:57

det er rart å tenke på at det ikke kommer flere filmer. Heldigvis er det jo aånn at man kan kose seg med og se dem om igjen, og ikke minst, så kan man lese bøkene.

Det jeg gledet meg mest til, var å endelig se Snape vise hvilken side han stod på hele tiden :p

Skriv en ny kommentar

bumblebenni

bumblebenni

29, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier. - Ja, også liker jeg svært godt å tilbringe tid sammen med kjæresten min - han er en fin fyr han.

Kategorier

Arkiv

hits