A Clash of Kings - George R. R. Martin

Akkurat som om man kan vente med å lese fortsettelsen når man har muligheten til å lese den :)

Baksiden: The price of glory.
From the ancient citadel of Dragonstone to the forbidding shores of Winterfell, chaos reigns as pretenders to the Iron Throne of the Seven Kingdoms prepare to stake their claims.
As a prophecy of doom cuts across the sky - a comet the colour of blood and flame - five factions struggle for control of a divided land. Against a backdrop of incest and fratricide, alchemy and murder, the price of glory is measured in blood.

Handling: Fortsettelsen på A Game of Thrones, og for å unngå spoilere styrer jeg unna de store handlingsødeleggelsene går jeg videre til å fortelle meningen min i stedet. Den er også trygg for spoilere.

Min mening: A Clash of Kings var virkelig a clash of kings. Jeg forstår meg på tittelen. Dødsfall og kriging :)
Jeg ble litt satt ut da handlingen plutselig tok i gang blandt fremmede, på et fremmed sted fortalt av en fremmed person. Det var litt som å begynne på ny bok, og ny historie. Men så er det jo sånn da, med disse store majestetiske fortellingene.
Jeg har satt utrolig stor pris på at magien virkelig sniker seg inn i boken. Også digger jeg all denne plottingen og schemingen som foregår.
Jeg tipper jeg begynner på neste bok en av de kommende dagene. I tillegg blir mye av dette utrolig kult å se på tv til neste år :)

Én kommentar

Lita

11.07.2011 kl.07:17

Elsker bøkene, og kan bare ikke vente på hvordan de klarer å gjøre det i sesong 2 :D

Skriv en ny kommentar

Benedicte

Benedicte

30, Arendal

Hadde jeg kunnet spille brettspill og tjent penger av det så hadde verden vært et bedre sted. Lever og ånder for kinoturer og slår meg gjerne ned i sofaen med en god bok. Ser på altfor mange tv-serier.

Kategorier

Arkiv

hits